Jen jedno tělo

Jen jedno tělo

Anotace: .................

Bez hnutí sedí tu tělo
sedí teď i bez dechu
takhle se to stát nemělo
to tělo chtělo jen útěchu

chtělo jen útěchu a trošku pochopení
chtělo stát hrdě mezi všemi
vždyť toho zas tolik není
tak proč zůstalo ležet na té zemi

chladná zem ho teď už nezebe
kolem něj lesknou se prášky
duše odlétá snad do nebe
odlétá na křídlech té černé vážky

ona odnáší si teď jeho duši
proč vlastně rozhodl se jít
proč se v něm srdce už nerozbuší
proč vlastně přestáváme takhle žít...
Autor Nola77, 11.12.2004
Přečteno 530x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí