VÁŽIT SI

VÁŽIT SI

Anotace: Moje básničky pro radost i zamyšlení.

VÁŽIT SI
Vážit si jeden druhého
jak auta 100let starého.

Vážit si jeden druhého
chce sílu strace zdatného.

Vážit si jeden druhého
chce pochopit také jiného.

Vážit si jeden druhého
někdo by řek, nic těžkého.

Vážit si jeden druhého
však dokázat, není nic snadného.

Vážit si jeden druhého
je lehčí máte-li toho pravého.

Vážit si jeden druhého
je nenechat ho v krizi samého.

Vážit si jeden druhého
jde i bez života pestrého.

Vážit si jeden druhého
chce víc citu čistého.

Vážit si jeden druhého
jde líp člověku srdce pravého.

Vážit si co to znamená?
nekrčit nad vším ramena.

o5ja
Autor o5ja, 10.04.2006
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nechci, aby to vyznělo špatně, ale v té Tvé básničce je zase na mě moc jednoduchosti, ale to je můj problém, jasem složitá sama osobě...

10.04.2006 18:50:00 | bionda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí