Kolik zbejvá do dne tmy

Kolik zbejvá do dne tmy

Anotace: ..

Nechci chcát na stěny
Chci stát, a vidět
Kolik zbejvá do dne tmy
Kdekoli
Kdekoli
Kdekoli

Kolik zbejvá do dne tmy

Šel bych šel bych rád
Ale jsem uzemněnej
Svrab
V koberci

Šel bych šel bych rád
Ale sedim a nejde
Vstát

Šel bych šel bych rád
Ale, kam,
Autor Jan D., 10.04.2006
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí