kouzlo početí

kouzlo početí

Anotace: těhotenství z té veselejší stránku_chlapské:o))

Břicho se ti kulatí
nevejdeš se do gatí
co za jídlo utratíš
už se nigdy nevrátí

jenže já se ty můj broučku
kulatím jen pomaloučku
a až přijde pravý čas
bez pupku tu budu zas

chťe nechťě se teďka stáváš
doživotně rodičem
tak zapomeň na zábavu
když nestřílíš s tlumičem

Moh sis klidně ještě chvíli
užívat a v klidu spát
o tom se ti ty můj broučku
ode dneška může zdát
Autor poeta, 11.12.2004
Přečteno 480x
Tipy 2
Poslední tipující: Dreamy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:-))

09.12.2016 03:20:02 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí