qvítkovi

qvítkovi

Anotace: k narozeninám

Ahoj oslavenče náš
krásných 14 let dnes máš.
Proto dovolím si psát,
abych ti mohla přát
ať tě má každý rád,
ať se ti splní každý sen
to ostaní máš ve svých rukou jen.

Máme tě rádi jsi prima kluk.
Autor takova, 12.12.2004
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí