Láska s nadsázkou

Láska s nadsázkou

Anotace: Esterce:-))

Na věku rozhraní sedím a rozjímám
co já si z životem teď počít mám.

Všechno už skončilo,jiné to nebude
kdo na to odpoví,snad né ty osude.

Potom vše změnilo se rázem,
já vrátila se zpátky k lidem na zem.

Asi se budete ptát,co tak za zázrak
mohlo se stát,no přece objevil se on.

Všechno změnilo se rázem,zas je mi
krásně,zas je mi blaze.

A jeho jméno chcete ho znát?
:-) PC :-)
Autor takova, 12.12.2004
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí