Čarodějka

Čarodějka

Anotace: O čarování

Čarodějka s černou kočkou -
v obou dřímá moudrost věků
obě mají krásné oči
obě sní o lidském vděku
obě touží po laskání -
jsou si blízké v divné lásce
jsou si blízké v tiché zlobě
černá kočka, černá paní
Autor Dolma, 11.04.2006
Přečteno 248x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké sdělení podvojnosti...

12.04.2006 07:22:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí