Rakev s vodou

Rakev s vodou

Anotace: To místo,kde najdete jen klid,uvolňení,mír je vřelá vana a studená rakev.Jsou to kamarádky svým obrysem.Jak se Vám líbí?

Zmrzlé tělo,jak za vitrínou panena
A….. kostelní hodiny bijí čím dál rychleji

Jeden práh se obrátí a další zrozen hned
Ptám se,jak vypadat lépe
Na světě věčně běžícím

Zapomenout na rány ze dne
Ve vaně hořící

Vypadá ,jak živá jáma
Jak má rakev
Do ní lehko padá se

Jen deset minut slasti v ní
Zavřu oči
S láskou klid a mír
Autor mateska, 11.04.2006
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí