KAT

KAT

Anotace: No...taková básnička z pouti.

I pojď hochu blíž,
ať ještě dneska zvíš,
co nejmilejší tobě,
v zrcadle mým uvidíš.

Co ty nejraděj máš,
zač i život svůj mě dáš,
I pojď hochu ke mně
v mým zrcadle to poznáš.

Zda máti tobě nejmilejší,
či otec srdci přednější,
nebo děvče snad
mysli nejzlatější?

I pohleď hochu,
pojď přistup blíže trochu!

Já vidím co ty,
černý šaty, černý boty,
truhla z dřeva,
hlava pryč a v srdci hroty.

Pfuj, nechtěj tě znát,
nikdo nemá tě rád,
dívíš se?
Vždyť seš samotnej KAT.
Autor Woe R., 12.12.2004
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí