Sváteční

Sváteční

Anotace: ...Lucce

Sbírka: Svátky, události

Slavíš svátek sluníčko
a tvoje jméno nosí den..
chci potěšit tě básničkou
dát pusu, popřát krásný den

Na tváři tvé ať úsměv září
dnes nejhezčí jsi v kalendáři
Tak všechno nej a ať žije
Lucinka,Lucka, Lucie!
Autor Bean, 13.12.2004
Přečteno 716x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí