DŮVĚRA

DŮVĚRA

Anotace: Moje básničky pro radost i zamyšlení...

Důvěra

Tak jak malé nemluvně, věří svoji mámě
tak i člověk co miluje, cítívá to samé.

Tak jak slepec věří svému psovi
Tak i slepá láska někdy podrží a někdy bolí.

Tak jak dítě věří zprvu pohádkám
Tak i my věřili svým láskám.

Tak jak hluchý musí věřit zraku
Tak i ty věř, že život není zrnkem máku.

Tak jak němý věří v sílu posunků
Tak i ty věř, že nespálíš se na slunku.

Tak jak věříš lékům na spaní
Tak nikdy nevěř,že Tě láska neraní.

Tak jak život naučí Tě,
tak dospěje i to dítě

Co věřilo v pohádku

co vždy končí

v pořádku.

o5ja
Autor o5ja, 15.04.2006
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí