Snění o ženě jako takový aneb Fata Morgána

Snění o ženě jako takový aneb Fata Morgána

Anotace: ???

SNĚNÍ O ŽENĚ JAKO TAKOVÝ aneb FATA MORGÁNA

Omotaná,jen tak,kouskem látky
Svojí bělostí tvá ňadra svítí tu věrností
Jen tak položená v trávě,okolo žlutý kvítí
Políbit chtěl bych tvoje rtíky,znaky tvý nevinnosti

Ach proč si tak nedostupná?
Ach proč si tak tajemná?

Nevinně koukáš se a hebká tvoje kůže
Roztavuje moje srdce,a taji a taji
Krásné tvé malé ruce,chtěl bych držet potaji
Já nosil bych ti po nocích růže,plný nůše

Ach proč si tak zajímavá?
Ach proč si tak bělavá?
Ach proč si tak vnadná?
Ach …?

Ta krása,že až možná z ní jde strach
Ale nebojím se ji,jsem unesen a unášen z ní
Radši mlč,ať nepokazíš tu krásnou chvíli z okouzlení
Nechám si v mysli uchovat jak tu spí.

Ach tak ospalá
Ach tak mlčící
Ach tak zdá se vznešená
Zdá se tu v trávě ležící
Autor Tomik Novot, 15.04.2006
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí