Duševní akrobacie

Duševní akrobacie

Anotace: myšlenkový třesk na louce u lesa s měsícem opřeným o mé čelo a duši

chech
jen mi říkejte dokola:
přemýšlet je nemoc
jak přemýšlení
zvyšuje obavy, úzkosti, deprese
utvrzuje strach

chech
kdyby jste znali strach můj
jak ve své vrcholné intenzitě
řve hlasitěji než peklo
a mé přemýšlení
ho víří do velkého třesku
rodí se nový vesmír

chech
už nehledám příčinu strachu
najít se nedá, neexistuje
strach
ten velký otazník
však svou odpověď má:
vnitřní svoboda

chech
jen mě varujte před přemýšlením
kdo nakonec sedí
a v božském klidu se usmívá
jsem já :)
a má vnitřní svoboda
Autor TH, 16.04.2006
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí