Zastavení

Zastavení

Anotace: někdy pouhá chvilička znamená celý život

Všechno víš, všechno znáš,
všude rady rozdáváš,
všechno chceš, všechno máš,
jako koráb proplouváš,
posloucháš,
nevnímáš,
míjíš to, co potkáváš,
život svůj prospěcháš,
jeho smysl postrádáš...

Tak zůstaň stát,
jen pár vteřin stát,
zkus se podívat,
srdcem podívat,

jak rozkvetlá louka voní,
vrba k řece hlavu kloní,
jak si lípa v tichu zpívá,
v jakém míru den usíná.

Třeba poznáš, jak chceš žít,
že tvůj cíl je
láskou být.
Autor Cecilka, 14.12.2004
Přečteno 501x
Tipy 2
Poslední tipující: Queer
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nechápu to znám tě jsi v mém srdci ukrytá
píšeš slova v mojí hlavě vyrytá
píšeš z duše, lehce, měkce
píšeš to co já chci psát
jen nevím jak...
ty víš!

31.01.2011 19:16:00 | Queer

čo ti tu mám napísať však ty to vieš :o))

04.08.2006 09:29:00 | pretorius

Je to zase krásné. Rytmické a jemné. Parádička.

14.10.2005 20:19:00 | risik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí