Panna

Panna

Anotace: ..

Šat svatební potřísněn krví,
když panna se dala poprvý.
Vzal si jí
tak jak byla.
Teď tam leží
životem zklamaná.
Šaty nahoru lehce potrhaná.
Ten její ukojen
pohladí jí po ňadru
sám se sebou spokojen.
Autor Fallen, 14.12.2004
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí