mmm

mmm

Anotace: ...

..krátký výkřik..a klid..
..nikdo nic neviděl..neslyšel..
..ve stínu lucerny..tělo dívky...spočine..
..lehká jak pírko..
..spanilá..
..v zádech díru..
..krve stopa..
..v temnotě se ztratila..
Autor Fallen, 14.12.2004
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí