jaká jsem?

jaká jsem?

Anotace: Stejně mě znáš nejlíp

Jsem blázen,
co zkouší projít zdí.
Jsem holka
co se ti věčně jen mstí.

A dělám to stále a bezdůvodně,
tvářím se jako by nic
a přitom trapně svůdně.

Jsem mlsná kočka,
kterou už myši neberou.
Jsem třešínka na dortu
o kterou se dva hloupý poperou.

Vtírám se do několika životů.
Jsem potvora
co na tebe ušije botu

Nedělám si servítky.
Nevyhýbám se ničemu
nerozhodí mě slova ani bitky

Jsem ironií sama na sebe
a i když často přihlouple kecám,
existuji hlavně pro tebe

Hraju si na siláka,
co vždy vše přejde s lehkostí.
Ale stejně jako každý
jsem jen pouhou lidskou bytostí

Existencí co hledá kousíček
lidskýho tepla.
A i když by ses toho asi lek,
všeho bych se kvůli tobě zřekla.
Autor Květa, 20.04.2006
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí