Rubíny, diamanty, perly

Rubíny, diamanty, perly

Anotace: předposlední střela o drahém kamení

Točí se točí kola zkurvenýho bytí,
tělo i duše má touží po pití,
cesta jak posetá rubíny kličkuje čile
v očích se odráží chuť na promile.

V rychlosti usedám, chladím si nervy,
v zápětí nahlížím do ústí perly,
náramek složím si a nebo čelenku
ve množství utápím na zlobu myšlenku.

S pozdním večerem překvapen nemile,
s krvavým zrakem vstříc perlové přesile,
diamant navrch pak čelenku zakončí
a tak se mysl má s vědomím rozloučí.
Autor dead-head, 21.04.2006
Přečteno 232x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty zase perlíš...

13.07.2006 00:24:00 | Miléne Marguerite

Ten život je dost často obrovská koule, co si člověk valí sám, stejně jako hovnivál...

21.04.2006 11:00:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí