Přáníčko

Přáníčko

Anotace: Kamarádce k dvacetinám

Už je tomu dvacet let,
co tvoje duše přišla na tento svět

Už je tomu osmnáct let,
co jsi uměla vyslovit jen pár vět

Už není Ti sedm let,
kdy musela si vědět,
kolik je pět plus pět

Už Ti není ani patnáct let,
kdy bláznivý zdál se každý úlet

Teď už je Ti dvacet let
a víš jaký je doopravdy svět,
tak nezapoměň,
jaké je to mít těch pět.
Autor Raallio, 21.04.2006
Přečteno 715x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí