dobrou noc

dobrou noc

Anotace: sice to je jen smska na dobrou noc,ale i tak tu myslím patří =)

Život je krásný když máš koho milovat na koho vzpomínat a objímat! Vždy když usínám na tebe vzpomínám a děkuju bohu, že tě mám! Nemůžu bez tebe žít, mé srdce by nemělo klid. Miluju tě miluju jinak, co cítím říct nemůžu! Vydrž to se mnou, klečím an kolenou =) Nevzdám boj i když mám velký boj! Moc mi na tobě záleží pro nic jiného mé srdce neběží! Krásné sny a dobrou noc, miluji tě a to moc =)
Autor Lucasek, 21.04.2006
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí