Proti sobě

Proti sobě

Anotace: Když hlava říká něco jinýho než chce srdce

Vzpomínáš
a toužíš po tom,
cos nikdy neměl
a sníváš o tom
co nikdy nebylo
a ani teďka není
když srdce toužilo
a mozek nechtěl žít

Bily se mezi sebou
a vyhrát nikdo nechtěl
nemohl
a taky nesměl.
Srdce by šlo,
ale zbytek se bál,
motal se kolem
a nebo jenom tiše stál

Toužilo a taky skomíralo
strašně moc chtělo
ale umíralo
běsnilo a trhalo dráty
nemělo se bát ztráty
mohlo i vyhrát
pak šťastnější být
nebýt mozku
co bál někam jít.

Nikdo neví pročpak nešel dál
vzpíral se
furt na něj nadával
že nemá rozum
a hlavu plnou snů.
Autor Raallio, 21.04.2006
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí