Andílek

Andílek

Anotace: ..................

Za větru pomoci
zima je maličko
postavy stojí jak otroci
za mříží tělíčko

za černou mříží
přikován hřeby
andílek na kříží
proč není v nebi

proč zůstal na kříží
s hadříky od krve
otrok se přiblíží
není to poprvé

co na kříž ho přibili
co duší mu vzali
všechno tím rozbili
když na kata si hráli

na kata hráli si otroci
na kata co křídla mu zlámal
výkřiky bolesti do noci
Andílka tenhle svět zklamal...
Autor Nola77, 15.12.2004
Přečteno 648x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí