Stejný kontrast

Stejný kontrast

Anotace: Duševní upíři...................nesmíte se nechat od ostatních vysát.

Prosvětlené…..
Okna a modř
Jsme páni prostoru……
Sjíždím štětcem……
Vzduch nalívá mě
Něhou………

A malá Jitka poslouchá
Dnes louskám úžasy
Chválu a radost

Cítím vaše štěstí
Ze mě
Visí na mě
Jak,slupka od banánu
Autor mateska, 22.04.2006
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ze mě,alebo země
s TEBE visí.
To je naozaj výborné.
Kamaráta z Trenčína pozdravuj,
ja mám určité korene
v Trečianských Tepliciach,
šak víš.

24.04.2006 10:22:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí