Anděl

Anděl

Anotace: MŮJ ANDĚL

Nikdo mi nevěřil,
že se mi objevil,
že jsem ho spatřila
byt´ v něj nevěřila.

A stejně přišel...

Přišel a vysvětlil,
proč mě se objevil,
ukázal na sebe
pohlédl na nebe
...které nekončí.

A byl tu u mě...

Chápal a vysvětlil
na horší připravil,
pro klid a v duši mír
ukázal od tmy stín.

A pak se rozloučil ...

A přišel konce čas
snad uvidím ho zas,
pohlédne na sebe
ukáže na nebe.
...a tím to skončí.

Anděl se mě zjevil
a nikdo nevěřil,
a ted´kom věřím já
spatřila jsem anděla.

A PŘIŠEL JEN ZA MNOU!
Autor black_and_red, 23.04.2006
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmmm, až mě zamrazilo... skvěle vložené emoce prožitku, údivu a víry do krátkého rýmu, který je velmi složitý pro omezený výběr slov. Moc hezký po všech stránkách:-)

28.07.2006 12:58:00 | Buližník

Vím že andělé jsou ale ta báseň taky je a je moc krásná.

23.04.2006 20:48:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí