Navzdory

Navzdory

Anotace: Cítíme to co píšeme. Píšeme to co cítíme.

Navzdory
V koutku oka, chystá se slza,
rozběhnout po tváři.
V koutečku srdce, nesmělá láska,
propuká v extázi.
Halenka šedivá,
sama se zbarví do žluta.
Střevíčky zblácené,
se znovu lesknou.
Knížku stokrát přečtenou,
začínám číst od znova.
Ramena nikdy víc,
k zemi neklesnou.

Svoboda myšlenek, co pro mě znamená?
Pro všechny slova teď svítí zelená.
Nikdy už nebudu mlčet a poslouchat.
Chci aby slovům mým mohli jste naslouchat.
Povím i to, co nechceme slyšet.
Nikdo už nekáže: Stát tu a mlčet!
Možná jsem naivní, možná se mýlím.
S touhou a láskou vám vše promíjím.
Autor Ellanie, 24.04.2006
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm, pěkný, mám ráda rýmy v básničkách. Ale ten poslední se moc nepoved, tam vázne rymus, chtělo by to zmenit.

24.04.2006 11:31:00 | Makrelka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí