Jak jsem si posvítil

Jak jsem si posvítil

Anotace: spontánní výkřik v krajních chvílích

co mě nezabije
to mě posílí
Machiavelli by ze mě měl radost

joj!
to jsou ale rozměry
to jsou ale dimenze
má duše mi maluje
přece jen pestrý život
nezastavitelně vyhledává krajní meze

absolutno
absolutní smích
absolutní teplo
absolutní pláč
absolutní vrchol
absolutní konec
absolutní…

jen krůček
k roztříštění se
na miliardy teček
letících vesmírem

ponořit hlavu
do umyvadla napuštěného peklem
a třepat nohama
či skočit do vany plné nebe
nahý a zářící

v takových chvílích

učím se rychle
učím se moc
učím se světelnou rychlostí
učím se světlo
světlo

postupně se odhmotňuji
stávám se světlem
Autor TH, 24.04.2006
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí