Ryješ držkou v zemi

Ryješ držkou v zemi

Anotace: ???

RYJEŠ DRŽKOU V ZEMI

Ryješ držkou v zemi.
Zkoušíš se narovnat,ale přitažlivost zemská tě nechce pustit.
Lopotíš se od slunka do slunka
jen pro to,
že si myslíš,že se budeš mít líp.

Hovno…,
…prachy,
a věčně nasraná tvoje stará,
ti na chvíli dává připomenout,
že to jde okamžitě vyřešit.

???

Ryješ držkou v zemi
a chtěl by´ses na chvíli schovat,
ale oni tě vždy najdou a začnou tě vyslýchat a řvát na tebe.
…proč?!!!,…proč?!!!

Ryješ držkou v zemi
a kapky potu stékají ti po tvářích.
…ale jsou to kapky potu???
…nebo snad dokonce slzy???

Už ani na pivo nechodíš,
né že by´s neměl chuť,ale nejsou.
A tak se lopotíš od slunka do slunka
jen aby měla tvoje stará a ty si měl klid.

Za chvíli se ztratíš ve svých trápeních

Ryješ držkou v zemi.
Autor Tomik Novot, 28.04.2006
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí