Zpívám o tom

Zpívám o tom

Anotace: ...není to píseň,to se jen tak jmenuje.

ZPÍVÁM O TOM

Zpívám o tom,
jak koruny stromů ševelí svůj starej příběh,
a srdce takové divné těžko,
chce bránit a zároveň tu náladu pouštět dál kamsi k mysli,
tam,
kde se rodí pocit z něčeho krásného.

Zpívám o tom,
jak hezky je,
když člověk sní o čemkoli co mu rozdává teplo
a pohazuje si s myšlenkami na to krásno,
které očima vidí a ústy chutná,
to…,
to…,
to nádherné nic.

Zpívám o tom,
že i na týhletý kulatý nádheře,
na tý co jí říkáme svět,
žije i několik dobrých a upřímných lidí.

…a zpívám i těm zlým a nerudným,
poněvadž jich nebít
nemohl bych zpívat o těch dobrých a hodných.

Zpívám a je my fajn,
ale zpívám potichoučku,
abych nevzbudil svoji malou Pájinku co vedle mě tak sladce spí.

Zpívám všem
i když mě stejně neslyší,
ale možná,
že když se na CHVÍLI UTIŠÍTE,ŽE MĚ USLIŠÍTE.
…psssst tichooo,
…pssst a zpívejte potichu se mnou…,
…o tom,
že koruny stromů ševelí svůj starej příběh…
Autor Tomik Novot, 28.04.2006
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

oprav si prosím chybičky:
nebýt (lidí a chyb), bylo by mi fajn
a nezlob se za to na mě :o)

29.04.2006 01:42:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí