nebyla sem pro tebe

nebyla sem pro tebe

Anotace: co napsat??? nevím jen si to přečtěte a klidně mi písněte jak se vám to líbilo

Jdu temnou nocí, vítr hladí Tvé vlasy
zastavím se nad hrobem a slyším divné hlasy.
To šeptají mi stromy, že ta vražda byla omyl,
že to nejsi Ty kdo mi srdce zlomil,
že nejsi Ten co za každou sukní se honil.
Prý za všechno si můžu sama
víš já nechtěla Tě zklamat
jenže opak byl pravdou,
to já přestala být tou slepou pannou.
Už nevrátí se to co bylo,
jednou pro vždy zbylo už jen mrtvý tělo.
Mrtvý tělo od krve, promiň já nebyla jen pro Tebe...
Autor klariseeek, 29.04.2006
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta první část byla dobrá, pak to nějak upadá do otřepaných lásek-pásek.

29.04.2006 18:11:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí