V parku

V parku

Anotace: ...

S prvním jarním deštem
umlká tón zlomené flétny
Vítr si povídá s listy
osamělých stromů
v tmavém parku

A čas neúprosně utíká
kamsi do neznáma
aby ho nikdo nenašel
a nemohl ho zadržet

A já bych přece chtěl ten čas zastavit
Ale už mi došly síly
a usínám
Osamělý a v zapomenutí
Autor Jean-Valjean, 29.04.2006
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zaujala mě první sloka, fakt se povedla.

30.04.2006 13:11:00 | semiramis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí