Pod maskou

Pod maskou

Anotace: O lži, o pohodlné lži, ve které lidé rádi žijí,...

Všichni na mě oči upíraj
Nikdo mě tu nevidí rád
Všichni přede mnou dveře zavíraj
A chtěj se mi jen tiše smát

Jen smát,
Jen tiše smát
Smát,
Jen krutě smát
Pod maskou smát

Jinými cestami se ubíraj
Nechtějíce mě znát
Raději ve lži umíraj
A mě chtějí bláznem zvát!

Bláznem zvát,
Tichým bláznem zvát
Bláznem zvát,
Tak krutě zvát
Pod maskou zvát

Raději svůj život zhatí
A přestanou žít
Než svou masku ztratí
Nechtěj bez ní žít

Bez ní žít,
Nechtěj bez ní žít
Bez ní žít,
Takhle žít
Bez masky žít

Nechtějíc ukázat
Své skutečné tváře
Jak mohou mě nazývat
Největším lhářem

Lhářem,
Největším lhářem
Lhářem,
Tak krutě – lhářem
Sami pod maskou tváře

Až jednou nadejde čas
Aby odkryli své tváře
Já objevím se zas
Ukážu pravé lháře …
Autor Marek Veverka, 29.04.2006
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě je jich spíš líto. Protože, když musí lhát asi nepovažují svůj život za dost zajímavý a každý nakonec stejně zjistí pravdu. Je to jen otázka času a nejhorší na tom je, že když se jim potom stane něco, co jejich život udělá skutečně zajímavým, nikdo už jim to už jen z principu nevěří a to je smutný.

30.04.2006 09:32:00 | Epona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí