Když dospívám

Když dospívám

Anotace: Každý si tím jednou prošel...

Když dospívám

Zůstávám,
ač odcházím
cítím jak se vytrácím
k obavám
mým blízko opět
nechci více trpět
stačilo, chceme pokračování
nelze na iluzích tak lpět!
Pak dlouhé zamávání
a hroutí se Ti svět,
tu básničku znáš nazpaměť
ke konci lehké zaváhání.
Pak už jen skočit zbývá
na touhy se však neumírá.
Touhy silné jak lidstvo samo,
znáte to, že?Táto, mámo
tím dospívání se uzavírá...
Autor Niké, 30.04.2006
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

az dospejes,napij se z radsoti nad tim,ze jsem ti prave ted dal fiktivni osmdesatku :))

30.04.2006 20:30:00 | fiXXXer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí