Den

Den

Anotace: Možná trochu zvláštní pohled na jeden obyčejný den, a o čem, že to vlastně je? Hádejte.

Další den začíná
další proměna
Tak to jsem já,
takhle to začíná

Další den začíná,
další únava
Další den začíná,
kdo už to počítá?

Kdo to počítá,
kdo to spočítá?
Já ne!

Temnotu proklínám,
nechci víc samotu
Tu navždy odjímám
svému životu

Lžu sobe, lžu vám,
bez nadsázky
Nic neskrývám,
tak proč otázky?

Nic neskrývám,
Tak proč otázky,
tak proč?

Nocí tančí víla,
tančí snad tisíc let
Tak sladce chutná hlína,
když zchladne srdce v led

Tak sladce chutná hlína,
když oči nevidí,
jak srdce uhasíná,
daleko od lidí

Jak láska uhasína,
daleko od lidí,
právě teď!
Autor Marek Veverka, 30.04.2006
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí