noci bez...

noci bez...

Anotace: ...prosímo komentáře, díky!

Noc se přiblížila, měkce
Oči své jsem přimhouřila .
Za toliko vodami,za řekami bez mostů
Za lesy hlubokými, za pláněmi zavátými.
Čekám tu na Tebe jak hříšník na nebe.
Cožpak můj milý kam ses mi ztratil?
Kde jsou Tvá slova,kterými ‘s mě spasil
Kde Tvé ruce milé tváře mé hladící
Kde Tvá něha na mém nebi zářící
Kde naše srdce pro sebe bušící
Jsem jako slepec bez Tebe, bloudící
Kde Tvé rty hořící
Hvězda,na obloze zářící,
Noc se přiblížila, sladce, měkce…
Autor Andee, 01.05.2006
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí