Stýskavá

Stýskavá

Anotace: ...no to je tak,když jedete od někoho s kým je vám skvěle ..

Tak lásko,už mne vlak ováží
od Tebe na další nádraží
slza po tváří mi stéká
ach..proč ta chvíle
tak rychle utekla.

Miluji Tě moc a moc
máš nade mnou velkou moc
proto posílám Ti psaní zas
za tak kratičký to čas

I toto psaní pro tebe
jako vždy nikdy nezebe
protože ozdobeno je
písmeny touhy a vášně
a zabaleno do milých vzpomínek
kdy nám spolu je tak krásně.
Autor Pika, 01.05.2006
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí