Mezi dvěma světy

Mezi dvěma světy

Anotace: Další dílo, pro ty co nevědí kudy-kam.

Nemůžu se rozhodnout,
kterou cestou jít,
s Bohem se chci dohodnout,
jak mám správně žít.

Můj život se nachází,
mezi dvěma světy,
slunce stále vychází
a ozařuje květy.

Marně doufám v rozsudek,
v pravdomluvné váhy,
Božský bych chtěl posudek
a dostatek vláhy.

Stojím stále na rozcestí,
nevím, kudy se mám dát,
je to pro mě rána pěstí,
dávat nebo brát?

Stále váhám kudy kam,
kterou zvolit cestu,
tak řekni co vybrat si mám,
abych ušel trestu.

Mám strach, že má volba špatná bude,
že nevyberu správně,
obavy jsou tady všude,
pomoc najdu v Božím chrámě.

Stejně jednou vybrat musím,
tu svoji cestu zlou,
obavy však v sobě dusím,
všichni po své cestě jdou.
Autor Buddha, 02.05.2006
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě se to náhodou líbilo, až na to 'v Božím chrámě'. Ale jinak je to opravdu skvělý!

10.08.2006 10:52:00 | Eylonwai

Promiň, ale přijde mi to jako taková veršovánka, která se motá v kruzích, a proto mi přijde zbytečně dlouhá. A mám pocit, že těm, kteří nevědí kudy kam, moc nepomůže. Zkoušej to dál, ale tohle nějak není ono.

02.05.2006 11:12:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí