Hledám

Hledám

Anotace: ...jedna starší ze šuplíku

Jak jehlu v kupce sena
Hledám slova dosud nevyřčená
Hlodají uvnitř těla
Tolik by říci chtěla

Trochu se bojí odpovědi
Tázavě hledí na ty, co vědí
Přeci však znát ji chtějí
Jak rozhřešení po zpovědi

Chtěla by líbat, hladit
Ale obávají se zrady
Jak dříve párkrát pokořená
Slova teď zůstávají němá

Snad osmělí se po setmění
Vykřičí duši spod brnění
Utopí smutek v rozednění
Zůstanou slova na holé zemi
Autor Jn.s, 02.05.2006
Přečteno 223x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí