Krajina

Krajina

Anotace: ...a ještě jedna ze šuplíku...

Krajina sluncem zalitá
Ve vlasech stébla trávy
Na řasách rána upitá
Noci se točí zády

Krajina stébly protkaná
Utíká za obzor smělá
Pod polštář láska bezbranná
Schová sny, které měla

Krajina s kouskem skořice
Voňavá po koření
Za mraky ruce složí se
Doplují k rozednění

Krajinu bez map zvědavou
Potkáš na cestě všední
Proužek světla, co bloudí tmou
Klávesa, která nezní

Krajina sluncem zalitá
Ve vlasech stébla trávy
Na řasách rána upitá
Noci se stočí zády
Autor Jn.s, 02.05.2006
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí