ZAMILOVANÁ NEUROTIČKA

ZAMILOVANÁ NEUROTIČKA

Anotace: Když zírám do ztracena a řvu do sebe, chybí mi tvůj úsměv.

ZAMILOVANÁ NEUROTIČKA

Slepenou ze tvých doteků
Byla jsem jako z jednoho kusu.
Byla jsem v bezpečí.

Otevřu se a Ty jsi mrtvý...
A já nerozeznám ráno od rána...

Miluji Tě...

Jak můžeš?!
Obehrávat a vymlouvat se na lásku...
Jak jen můžeš.

Není nic lepšího, můj nový nepříteli...
Než se Ti mlčky dívat do očí,
a nacházet v nich samu sebe.
Než se rozehřát tvou blízkostí,
a usnout Ti v objetí.

Hluboko v mé mysli a v mém srdci
Stále tak mladý budeš žít navěky.
Jak stará vzpomínka, ztracený v čase
Tam naše láska bude svobodná.
Autor Turmalina, 02.05.2006
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí