Povaha česká

Povaha česká

Anotace: :o)

Jdu si, tak ulicí,
neznámí lidé tu bloudící,
však jedno pojí je ve spolek.

Národ náš jediný,
měli bychom být pyšní,
ale kdo je dnes Čech ?

Typický Čech rozdal by se,
však kam češi vytrácejí se ?

Vlastnost typická - Furianství,
vyprchá jako hrdost česká.

Kdo je Čech ?
Osoba neustále unikajíc
někam mimo tento svět.
"Lidé, zastavte se"
Nikdo neslyší slova má,
škoda.

Plno cizáků ničí krásnou zemi naši,
nárokují si území,
zkupují a ničí podniky typické pro Čechy.

Hrdost stále klesá,
češi neznají se,
škoda, přátelství věc nádherná jest.

"Češi, buďte hrdí na svůj národ!"
nebo cizáci zničí krásnou naší zem.
Autor Niobi, 02.05.2006
Přečteno 364x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné a až děsivě výstižné

07.05.2006 20:15:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí