Věž

Věž

Anotace: No, tahle je smutná, je to o smrti - sebevraždě... No, kdo pochopíte po přečtení, ale myslim že už název je jasný...

yUž se koukáš z výšky dolu,
kudy jste šli včera spolu,
zklamal tě už celý svět a lidi,
co tě teďka zdola vidí,
pevná vůle a odhodlání v očích,
že tam dolu zachvíli skočíš,
nic na světě už nedrží tě více,
nadechneš vzduchu pro své plíce,
nebe modré, jaro je tu,
ty chystáš se k posledním letu,
vzopmínáš na vše, v očích slzy,
konnec toho všeho přijde brzy,
poslední pohled na nebe a na zem,
že chcceš skočit jsi blázen,
padáš dolů jak hozený kámen,
zachvíli je s tebou ámen...
Autor Richard LaFontaine, 03.05.2006
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí