Sen

Sen

Anotace: nerušit, nebudit :-)

Já ležím v trávě plné rosy,
pomalu ke ke mě kráčí kdosi.
mé srdce bije na poplach,
vypadá jak anděl, nemám z něho žádný strach.

Vztahuje ke mě svoje dlaně,
její pohyby jsou jak chůze laně.
pak spolu vzneseme se vzhůru,
až na nebeskou hůru.

Díváme se na svět shůry,
vidíme všechny ty lidské noční můry.
S andělem je krásný svět,
s ním je život krásný, jako rajský květ.

Slunce již šimrá mě svými prsty,
proplétá se mezi listy,
pohlédne mi do očí,
hlava se mi z toho zatočí.

Bojím se však probuzení,
že ten anděl už tu není.
Že už život bude jen,
jako obyčejný den.
Autor tidinek, 18.12.2004
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí