Samota je beznaděj

Samota je beznaděj

Anotace: K zamyšlení pro Ty, co chtějí být sami.

Samota je beznaděj,
samota je očistec,
samota je hledání,
samota je hnusná věc.

Když večer utichne hluk ulice,
když vidíš prázdná auta,
tu tíseň vstoupí do nitra,
a drží se tě jako bobřík skauta.

Telefon už nezvoní,
tvý známý už jsou jinde,
nebo mají rodiny,
je čas hodnotit čas,
který utekl rychleji než jsi si přál,
který zanechal pár vzpomínek,
ale také žal
a co po tobě zbude až opustíš nás navždy,
vůbec žádný potomek,
jen vzpomínka,
která vyschne,
až zmizíme i my.
Nebyl jsi tu zbytečně?
Autor Ďábel sám, 03.05.2006
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nezoufej brachu i depka skončí v prachu.

03.05.2006 20:30:00 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí