O psíku a raním kuropění

O psíku a raním kuropění

Anotace: ???

O PSÍJU A RANNÍM KUROPĚNÍ

Sedím si v šeru ranních světel
a chtěl bych rozjímat o něčem.
Však první ranní psík mi toto rozjímání přeruší,
když vykoná svoji potřebu na můj plášť,
…ani však žadná zášť hněvu,
nerozhodí tu,můj pokus
o rozjímání v ranním šeru.

Jsem opit a dívám se dál
a líbit se ženám
a žít si jak král.
Ve světě trapna jsem zrozen,
do vody tmy jsem byl vhozen.

Sedím si tu
a snad najde mě kdos v tomhle šeru,
…snad psíka pán,
co do peřin je zavrtán.
Autor Tomik Novot, 04.05.2006
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí