Advent

Advent

Anotace: No když jsou ty Vánoce........

Advent, toť svátek
před vánoční,
který je tajuplný a
mnoha generacemi dodržovaný.

Již týdny čtyři před Vánoci
zapálíš jednu svíci,
která rozhoří v tvém srdci
lásku vánoční, lásku klidu.

A každou další neděli,
jinou svíci musíš podpáliti.
A až se přiblíží zapálení svíce poslední,
tak očekávej ten radostný okamžik.

Avšak Advent není jenom o svících.
Je to doba lásky k bližnímu,
je to doba pochopení, milování,
ale i zklamání a umírání.

V křesťanských kostelech je již všechno připraveno,
věrní věřící na jeho příchod čekají,
slávu mu zvěstují a
všichni ho milují.

Adventní doba
čtyřnedělní ti však něco napoví,
to jak život krásný může být,
to jak jej můžeš ovlivnit.
Autor Hawkey, 18.12.2004
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí