Miluji

Miluji

Anotace: Když ji miluješ neni co řešit. (alofoK)

Miluji život pro
jeho krásu,
na tomto světě
plném násilí a válek.
Miluji svobodu pro
její nádheru,
která je dána tradicí
a mnoha generacemi.

Miluji svět pro
jeho budoucnost
pro zítřek jeho i její
který nevyzpytatelný je.

Miluji svoji zemi,
malou zemičku
uprostřed Evropy,
mezi mnoha národy.

Miluji bližního svého
pro jeho radost ze života,
pro jeho náplň skvělou,
pro jeho cit.

Miluji život…
Autor Hawkey, 18.12.2004
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí