Když slza skane

Když slza skane

Anotace: když je smutno, tak se snad ani žít nechce...

Když slza skane a srdce zaplesá,
tak jedna ruka uražená
o tu druhou netleská.
Bolest rozvírá již dříve srostlé rány
a naděje umírá, že se štěstím zůstanou sami.

Když slza skane a srdce zaplesá o oktávku níž,
nikdo ti jí neutře a ty to dobře víš.
Samota prolézá každý kousek tvojí bytosti
a je jak kůže těžká, odříznutá od kostí.

Když slza skane a srdce dělá naposledy
buch, buch, buch...
z plic naposledy odchází
teplý horký vzduch.

Když slza na průsvitné tváři zasychá,
pak je slyšet ševelení pozůstalých do ticha.
Bolest se teď přestěhovala o srdíčko dál
k beznaději druhých, co jim život vzal...
Autor melebele, 05.05.2006
Přečteno 716x
Tipy 1
Poslední tipující: Synkkä
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí