Deštník

Deštník

Anotace: ...

Co se pod tím deštníkem
co se to tam děje?
i přes modrou plachetku
někdo se tam směje

Ale počkat, to je můj smích
a navíc nejsem zmoklá
pokání a nebo hřích?
ptám se sebe stokrát

Tak se ukaž, vylez přeci
ty druhý, co jsi suchý
nejsi zamčen v ptačí kleci
no tak, jsi snad hluchý?!

Co pod modrým deštníkem
co to tam tak mlaská
začíná se červenat
že by nová láska?

Ale to ne, kdepak láska
ta už není módní
dneska už jen dáte práska
nebo dýmku vodní

Nevidím tě, ač jsem s tebou
pod deštníkem skryta
tak jak mé tvé ruce zebou
snad se trochu svítá

Co tam pod tím deštníkem
co tam vlastně dělám?
hraju si na dospělou
a vysmívám se včelám...
Autor gaja, 05.05.2006
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

včelám se taky směju
s rosou v trávě se hřeju

31.01.2008 02:13:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí