DŮM ZLÝCH SNŮ

DŮM ZLÝCH SNŮ

Anotace: ...

Samota stéká po zdech
Po zdech tmavých a zasmušilých
Smutek obchází kolem
Kolem starých zničených věcí

Dřevo padá ze starých střech
Ze střech rozbitých plných děr
Vítr se točí uprostřed místností
Uprostřed místností zlých a smutných

Prázdnota se po zemi plazí
Plazí se pomalu ale jistě
Celý onen dům zlých snů vydává zvuky
Zvuky samoty smutku a zároveň prázdnoty…..
Autor Katka Z, 05.05.2006
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle já můžu... :-)

10.07.2006 10:24:00 | ZZuzkAA

jaj...
tak ted si mě dostala, šibalko..
krásná pocitovka...
100

05.05.2006 19:23:00 | Kristýna M

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí