- bez názvu - šest -

- bez názvu - šest -

Anotace: ...

Dosti bylo řečí
Nemám rád tmu!
Ať už je tu čin
Pochybení
Chybení
Chudění
Na zemi jsou lidé
Tucty milionů
Na hromadách

Taková krásná lahev
V ní
Pivo
Toť krásné
Krásnější než dívka v černém

Nechci tu být
Nechci tu být
Nechci tu už ani chvíli
Být

Den je sen
Sen je můj den
A v tom snu
Budova
Vprostřed
Slunečního kraje
V chodbách
Plíží se čerň
V krásných podobách

Sleduji den co den
Jaký je můj sen

Cigareta po ránu
Vdechujte kouř
Až poznáte
Že lepší než hrnek mléka
Je dlouhá bílá tyčka

Komu visí obraz na zdi
Ať je mlád
Ztratil jsem se v tom všem

Silné
Ach
Silné pivo mám rád
Víno jak by smet

Otřepanost
Fráze
Mám rád, jo jo jo
Je to tak
Tohle mám rád
Fráze

Žvásty, heky, plky, skřeky
Hrká ve mně

Nehledat
Nic
Tady
Je
Taky možnost

Hlen
Mám v krku hlen a nejde ven
Z toho všeho
Co je tu
Mám v krku hlen a nejde ven
Autor Jan D., 05.05.2006
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chvílemi mívám taky takový pocity, docela mi sedla.

06.05.2006 10:04:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí